Sylwester 2016
1 Maj 20172017 nadejdzie jutro.
Pod takim hasłem w Noc Sylwestrową bawiliśmy się w tym roku.
Szef Kuchni przygotował na tę okazję wyjątkowe menu inspirowane podróżami Jamesa Bonda.
Barman częstował ulubionym drinkiem Agenta 007 - Martini - koniecznie wstrząśnięte, nie mieszane.
Oprawę muzyczną zapewnili ulubieńcych naszych Gości: zespół FreshBack i DJ Robertus.
Nie zabrakło słynnych utworów z filmów o agencie.
Swoją obecnością zaszczycił nas sam James Bond w towarzystwie pięknych tancerek.
Tancerze zachwycili nas swoimi umiejetnościami aktorskimi jak i taneczno-akrobatycznymi.
Dodatkową atrakcją wieczoru był Jakub Suchta - pólfinalista VI edycji popularnego show kulinarnego Hell's Kitchen.
Goście mieli okazję spróbować przygotowane przez niego przekąski.
Po północy, jak co roku, niebo rozświetlił pokaz fajerwerków.